Неділя, 05.05.2024, 14:06
Дмитрівський ЗЗСО  Кілійської міської ради Одеської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Семінар - практикум вчителів початкових класів на тему: «Педагогічна майстерність вчителя, як фактор формування комунікативної особистості м
13:29
Семінар - практикум вчителів початкових класів на тему: «Педагогічна майстерність вчителя, як фактор формування комунікативної особистості м

   Згідно з річним планом роботи методичного кабінету відділу освіти та молодіжної політикиКілійської райдержадміністрації на базі Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 29 листопада 2017 року відбувся семінар - практикум вчителів початкових класів на тему: «Педагогічна майстерність вчителя, як фактор формування комунікативної особистості молодшого школяра»
Апруда А.І. провела урок природознавства у 3-А класі ( молдовська мова навчання).
   Навчальний проект на тему: «Як зберегти тепло і світло в нашому домі »
Урок містить в собі пошуково-дослідницьку роботу. Вчитель методично правильно та талановито організувала  дослідну роботу учнів.Завдяки цій роботі учні змогли самостійно зробити власні припущення, прийти до певного висновку. Діти працювали колективно, в парах і самостійно захищали свої проекти ,формулювали висновки. Дуже добре та доцільно було використано інформаційні технології.
   Проведений урок ще раз засвідчив, що дослідницька діяльність є одним з чинників формування ключових компетентностей учнів, що підсилює ефективність засвоєння навчальних тем, заохочує до вивчення предмета і використання інформаційно-комп’ютерних технологій, розвиває кругозір дітей,готує їх до подальшого життя,  осучаснює урок і забезпечує високу його результативність. 



   Вчителі Балан К.Н. та Болокан В.А. провели виховний захід  з учнями 4-х класів на тему: «Правила дорожні знай- в ДТП не попадай!»
   Метою заходу було удосконалити знання учнів  про дорожні знаки, розкрити значення дорожніх знаків через різні форми роботи з дітьми.



   Малайреу Л.Я. провела урок фізичної культури у 2-Б класі (українська мова навчання) на тему: «Мати, батько, я – спортивна сім’я »
   Урок було  проведено за участю батьків. Вони прийняли активну участь в основній частині уроку: спортивні змагання - естафети між командами «Дружба» та «Юність». Вчитель ефективно використала матеріально - технічну базу, обладнання та інвентар. На уроці також  були використані елементи з хореографії. (Танок «Небо»).



 

 

Переглядів: 462 | Додав: УЧИТЕЛЬ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz